بیمه سینا

شرکت بیمه سینا

بیمه سینا
سال تاسیس 1383
تعداد شعب پرداخت 63
زمان پاسخگویی 3 روز
توضیحات

بیمه سینا چه بیمه ای است؟

در سال 1382 شرکت بیمه سینا، وابسته به بنیادهای مختلف در کشور اقدام به فعالیت کرد. از جمله مجموعه هایی که این شرکت به آنها وابسته است می توان به بنیاد مستضعفین، بانک سینا، بنیاد علوی و غیره اشاره کرد. بیمه خصوصی سینا، دارای بیش از 51 شعبه و 100 نمایندگی در سراسر کشور ایران می باشد. این بیمه در سطح بین المللی شناخته شده و معتبر است و علاوه بر آن سومین شرکت برتر بیمه ای در کشور ایران می باشد.

شاخه های خدمات بیمه ای شرکت سینا

جهت آگاهی از خدمات بیمه ای شرکت بیمه سینا و استفاده از محصولات این مجموعه باید حوزه های خدمات این شرکت را بشناسید.

اگر شما کارفرما یا مسئول تعداد مشخصی کارمند تحت پوشش خود هستید، در صورت بروز هرگونه حادثه در حین کار برای شخص، شما مسئول این خسارت خواهید بود. در صورتی که شما بیمه مسئولیت یکی از شرکت های بیمه را اخذ کنید، این مسئولیت را به شرکت انتقال خواهید داد. در نتیجه بیمه مسئولیت سینا، میتواند برای تمام مسئولیت های مدنی حرفه ای و عمومی کارآمد باشد.

بیمه مسافرتی طرح دیگری است که برای مسافرت های داخلی و خارجی برای شخص کارآمد میباشد. بیمه سینا، به تمامی کسانی که در طی مسافرت دچار بیماری، سانجه و یا حتی سرقت میشوند، خسارت پرداخت می کند.

یکی از شاخه های بیمه اموال، بیمه اتومبیل یا بیمه بدنه است. در صورت بروز هرگونه تصادف یا آتش سوزی و سرقت از وسایل نقلیه می توانید از این شرکت بیمه، خسارت طلب کنید.

بیمه آتش سوزی که در همه شرکت های بیمه ای کشور، ارائه می شود مخصوص اماکن مسکونی، تجاری و اداری می باشد. آتش سوزی در صورتی که ناشی از رعد و برق، انفجار یا هر اتفاق دیگری باشد، بیمه سینا مسئول پرداخت خسارت به اشخاص خواهد بود.

بیمه عمر، بیمه درمان و بیمه تکمیلی نیز در شرکت بیمه سامان به متقاضیان ارائه میشود که یکی از پرکاربردترین و پر تقاضا ترین بیمه نامه ها در بین افراد می باشد. با توجه به اینکه بیماری امری غیر قابل پیش بینی است و هزینه های آن بسیار بالاست، توصیه میشود از بیمه درمان سینا جهت جبران بخشی از هزینه ها استفاده نمایید.

در نهایت به معرفی بیمه عمر سینا می پردازیم. در این نوع از بیمه، شرکت طرف قرارداد متعهد به پرداخت حقوق یا مستمری به فرد بیمه گذار بعد از مدتی معلوم می گردد. در طی بیمه عمر، شخص بیمه گذار موظف به پرداخت مبلغی معین در مدت مشخص به شرکت بیمه می باشد. در صورتی که شخص فوت شده و یا دچار از کارافتادگی شود، شرکت بیمه، مبلغی را جهت جبران مخارج زندگی و معیشت شخص در اختیار او قرار می دهد.